Αρχική » Tο Προφιλ μας

ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η οικογενειακή επιχείρηση MARINOSPOR έχει έδρα στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Έδεσσας, υποκατάστημα στο χιονοδρομικό κέντρο του όρους Βόρας,ιδιόκτητο υποκατάστημα στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο και ιδιόκτητο αποθηκευτικό χώρο στην πόλη της Έδεσσας. Δραστηριοποιείται σε τρία συμπληρωματικά μεταξύ τους αντικείμενα με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο αθλητικών ειδών και δευτερεύουσες τις υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού χιονοδρομικών αθλημάτων και τις υπηρεσίες παροχής υπαίθριων δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού. Υφίσταται στην αγορά από το 1977 ως ατομική εμπορική επιχείρηση του Κων/νου Μαρίνου,το 1990 μετετράπη σε ομόρρυθμη εταιρία, με εταίρους τον Κωνσταντίνο Μαρίνο και τον υιό του Χρήστο Μαρίνο, το 2005 ο εταίρος Κωνσταντίνος Μαρίνος αποχώρησε από την εταιρία, λόγω συνταξιοδότησης.Έτσι η σημερινή μορφή της εταιρείας είναι:
Χρήστος Μαρίνος με ποσοστό 100%,ατομική επιχείρηση.
Βασικός προσανατολισμός της εταιρείας όταν ιδρύθηκε από τον πατέρα Κων/νο Μαρίνο ήταν το εμπόριο αθλητικών ειδών.Συνεργάζεται εδώ και 40 χρόνια με όλες τις επώνυμες αθλητικές εταιρείες, NIKE-ADIDAS-SALOMON-REEBOK-CROCS-CONVERSE-PROTEST κτλ.Εισάγει μάλιστα  τα τελευταία 7 έτη κατά αποκλειστικότητα την εταιρεία KILLTEC, η οποία παράγει μπουφάν,παντελόνια,εσωθερμικά και ότι έχει σχέση με ένδυση χειμώνα,σε κορυφαία ποιότητα!
Στη συνέχεια, λόγω της ανάπτυξης του χιονοδρομικού τουρισμού, με τη δημιουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν το 1994 πάνω από την πόλη της Έδεσσας και της εισχώρησης στην εταιρεία του υιού Χρήστου Μαρίνου, διεύρυνε τις δραστηριότητές της με την ίδρυση υποκαταστήματος εντός του χιονοδρομικού κέντρου, που λειτουργεί ως ενοικιάσεις εξοπλισμού σκι και χιονοσανίδας κατ’ αποκλειστικότητα, με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο αντικείμενο της χιονοδρομίας. Το 2005 προχώρησε στην ίδρυση  γραφείου εναλλακτικού τουρισμού με σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ με την επωνυμία «ΜΑRINOS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΔΡΑΣΗ». Έτσι, η επιχείρηση διαθέτει τόσο άδεια τουριστικού γραφείου για την προώθηση και οργάνωση των δράσεων όσο και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υλοποίησή τους. Μάλιστα το 2014 επένδυσε χιλιάδες ευρώ για την αγορά καταστήματος στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο δημιουργώντας ένα σύγχρονο χώρο. Επίσης, η επιχείρηση, διαθέτει ιδιόκτητη αποθήκη 180τμ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Απασχολούνται σε μόνιμη βάση 3 άτομα πλήρους απασχόλησης και κατά τη χειμερινή σαιζόν (λειτουργία χιονοδρομικού κέντρου και καταστήματος Αγίου Αθανασίου) επιπλέον τρία άτομα με εποχιακή απασχόληση. Μάλιστα, στο άμεσο μέλλον, θα υπάρξιε αύξηση του προσωπικού μιας και θα γίνει ανακαίνιση του καταστήματος στην Έδεσσα, ενώ έχει προγραμματιστεί και η δημιουργία ενός νέου καταστήματος OUTLET πάλι στην Έδεσσα.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σε ότι αφορά το τμήμα των δραστηριοτήτων του εναλλακτικού τουρισμού οι υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση είναι:

  • Σκι: περιλαμβάνει την ενοικίαση του εξοπλισμού για το σκι (πέδιλα-δέστρες-μπότες-κράνη-μάσκες-γάντια) για όσες ώρες λειτουργεί το χιονοδρομικό και την παροχή μαθημάτων για τους αρχαρίους σε συνεργασία με τη σχολή σκι.
  • Χιονοσανίδα (snowboard): όπως και για το σκι
  • Έλκηθρο: περιλαμβάνει την ενοικίαση έλκηθρων, κρανών και κατόπιν επιθυμίας γάντια.Διαθέτει επίσης έλκηθρα ακόμα και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στα πλαίσια της πελατοκεντρικής προσέγγισης που εφαρμόζει η εταιρία και με την αποκτηθείσα πολύχρονη εμπειρία της παρέχει στους πελάτες λιανικής τη δυνατότητα εξόφλησης πέραν των μετρητών και με πιστωτικές κάρτες VISA, MASTER, AMERICAN EXPRESS.

 

  • Είμαστε η μεγαλύτερη, εμπειρότερη  και σοβαρότερη επιχείρηση στο χώρο των αθλητικών ειδών και του χιονοδρομικού τουρισμού στη περιοχή της Έδεσσας και του Καϊμακτσαλάν-Βόρας.
  • Διαθέτουμε την «έξωθεν καλή μαρτυρία» στην τοπική κοινωνία και ειδικά τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής (Έδεσσα, παλιός Αγ. Αθανάσιος,  Αριδαία,Σκύδρα,Γιαννιτσά) αλλα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
  • Έχουμε επενδύσει και συνεχίζουμε ακόμη και σήμερα εν μέσω κρίσης να επενδύουμε χιλιάδες ευρώ στον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης αλλά και στον χειμερινό τουρισμό της περιοχής.
  • Διαθέτουμε τη θέληση, τη τεχνογνωσία, τη φερεγγυότητα και την οικονομική επιφάνεια για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της προσπάθειας.

Κατάστημα Έδεσσας (τηλ. 2381025491) 
 
 Παλαιός Άγιος Αθανάσιος (τηλ. 6944521822)
   
 Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας (τηλ. 6944521822)