Αρχική » Επιστροφές - Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας δέκα 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές - Αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του είναι ανέπαφη και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας όπως επίσης και με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής - αλλαγής σας, ούτε γίνονται δεκτές επιστροφές-αλλαγές για προϊόντα που έχουν παρέλθει 14 μέρες από την αγορά τους. O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και μετά να γίνει η δοκιμή.

Μαγιό και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι μπάλες φουσκώνονται με βελόνα σε καταστήματα αθλητικών, παιχνιδιών και ποδηλάτων ή πρατήρια καυσίμων.

Επιστροφή Χρημάτων 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η διαδικασία επιστροφής χρημάτων μπορεί να ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων. Αν η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα, με κατάθεση ή έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, επιστρέφεται σε αριθμό λογαριασμού τράπεζας (Εθνική, Πειραιώς ή Alpha Bank) το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος, μείον 5€ έξοδα μεταφοράς (αφορά την αποστολή από το πελάτη προς τη marinospor.gr) και όχι έξοδα αντικαταβολής ή τραπεζικών προμηθειών. Εάν η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα και έχετε επιλέξει δόσεις, τότε δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.

Αλλαγές 

Σε περίπτωση επιστροφής-αλλαγής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στο sales@marinospor.gr στο οποίο θα αναφέρεται ο κωδικός παραγγελίας και ο λόγος της επιστροφής ή να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 23810-25491. Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:30. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της MARINOSPOR Αριστοτέλους 14 Έδεσσα, ΤΚ 58200.Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Τα μεταφορικά έξοδα των 5€ για την επιστροφή-αλλαγή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη και αφορούν την αποστολή από τον πελάτη προς την εταιρεία marinospor και την επαναποστολή από την εταιρεία marinospor προς τον πελάτη.

Ελαττωματικά προϊόντα 

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της marinospor πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.