Αρχική » Προσωπικά Δεδομένα

Η επιχείρηση μας έχει 40 χρόνια παρουσίας στον αθλητικό χώρο και συνεργασία αξιόπιστη με τη τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Αυτό εγγυάται απόλυτα την ασφάλεια και αξιοπιστία μας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο και τα παρέχετε μόνο για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το προϊόν που παραγγέλνετε και για να μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, αν χρειαστεί. Ποτέ δεν δημοσιοποιούνται, ούτε αποκαλύπτονται σε άλλους.

Οι συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών είναι ασφαλής, καθώς χρησιμοποιούνται προηγμένα συστήματα ασφαλείας για την αποφυγή υποκλοπής των στοιχείων σας και τηρείται αυστηρά η ισχύουσα νομοθεσία. Για αυτό και όταν αγοράζετε μέσω πιστωτικής η άλλης κάρτας, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή τοποθεσία στην υπηρεσία της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας είναι προστατευμένα με ειδικό σύστημα αλγορίθμων, που χρησιμοποιείτε σε όλο τον κόσμο.

Η κρυπτογράφηση τους από το σύγχρονο τραπεζικό μηχανογραφικό σύστημα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ εγγυάται την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων.